Éles Gábor

Éles Gábor

(gitár, ének)

1975-ben Budapesten született. Zenészcsaládban nőtt fel, ahol édesanyja jazzénekesnő édesapja bőgős. Gyerekkorában a jazz a blues és a soulzene hatott rá a legjobban.
Mégis szülei javaslatára klasszikus gitáron kezd tanulni. 2002-ben diplomázik a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán Budapesten. Az Éles Gábor Triót 2009-ben alapítja, azzal a céllal, hogy saját zenei törekvéseit megvalósítsa. Éles Gábor mint énekes, mint gitáros és mint dalszerző vesz részt az Éles Gábor Trió munkájában. A Trió számos kiemelkedő magyar jazz és blues fesztiválon játszhatott az elmúlt években. Éles Gábor családjával a Budapesthez közeli Sóskúton él.

Móré Attila

(dobok)

1977 júliusában született Budapesten. A zenéhez és doboláshoz való komolyabb kötődéséről 5-6 évesen tett először tanúbizonyságot, így vált hamarosan klasszikus ütőtanszakos növendékké. A’90-es években a Drum-Art dobiskolában folytatta a tanulmányait, e közben ’94-től aktívan játszik a legkülönbözőbb műfajokban, (Rock, blues, pop, soul-jazz)
session zenészként vagy tagként olyan előadókkal, zenekarokkal mint pl. Ferenczi György, Felkai Jam, Tátrai Tibor, Jamie Winchester, Besh o drom, Tóth János Rudolf, Cornelio Tutu Band, Palermo Boogie Gang stb… Jó néhány külföldi fesztiválon is fellépett (pl.: noordwijk, vagy Gronau Jazz Fest)
Állandó zenekara még a nagyszerű soul énekesnővel, Tóth Verával kiegészülő Éles Gábor Trio mellett, a Meeting Point Band illetve a Harakyru Band.

Móré Attila
Szkladányi András

Szkladányi András

(basszus gitár)

1971-ben Pécsett született egy klasszikus zenész családba. Gyermekkorában oboán játszott, majd András 17 éves korában „fedezte fel” a basszus gitárt. A 90-es évek elejétől több stílusban kipróbálta magát a hard rock-tól a folk rock-on át, az ethno jazz-től a fusion jazz-ig, valamint több blues csapatban is játszott:  Coda, Drums, Szaki.hu, The Miles Davis Corporation, Zappa Tribute Band és az  Éles Gábor Trió.